021/450.39.90 scoala_nr36@yahoo.com

Istoric

Scoala Gimnaziala “Ionel Teodoreanu” este amplasata in partea sudica a municipiului Bucuresti, in cartierul Berceni, sector 4.

La inceputul anilor 1970, dezvoltarea in plan urbanistic a cartierului Berceni, dar mai ales a zonei cuprinse intre Strada Resita si Bulevardul Constantin Brancoveanu a facut necesara construirea unor institutii de invatamant. Astfel, in august 1976, pe terenul unei foste livezi in suprafata de 1,1629 ha, situat in strada Costila nr. 2, s-a pus piatra de temelie a Scolii Gimnaziale “Ionel Teodoreanu”. Constructia avand o suprafata de 0,1278 ha, s-a finalizat trei luni mai tarziu, astfel ca, la 26 octombrie scoala si-a deschis portile elevilor.

Din 2010, prin Programul BEI scoala a luat o noua infatisare, dispunand de o moderna sala de sport, doua terenuri de volei si handbal in aer liber, laboratoare si sali de clasa bine dotate.

In 2011, in urma unor proiecte derulate de Primaria sectorului 4, in curtea scolii a fost construita o cladire destinata activitatilor de tipul “Scoala de dupa scoala” (afterschool).

Pastrand o parte din frumusetea livezii, scoala se bucura inca de un cadru natural deosebit ramanand o oaza de verdeata in cartier.

De-a lungul timpului, scoala si-a schimbat misiunea, viziunea si infatisarea pentru a putea raspunde schimbarilor impuse de societate. Scoala noastra se prezinta astazi increzatoare in resursele umane si materiale de care dispune pentru desfasurarea unui invatamant la standarde europene.

DATA ANIVERSARĂ: 26 OCTOMBRIE

Absolventi clasa a VIII-a A 2017

Absolventi clasa a VIII-a B 2013

Absolventi clasa a VIII-a B 2015

Absolventi clasa a VIII-a B 2011

Absolventi clasa a VIII-a A 2011